Pepa shkon në pishinë


Autori:
Botimet Living
Zhanri:
Letërsi për fëmijë
Çmimi:
300 lekë, (2.31 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin më të ri për fëmijë "Pepa shkon në pishinë".

Pepa dhe Xhorxhi do të shkojnë në pishinë, por Xhorxhi ka pak frikë. Si do ta bindin atë mami dhe babi që të hyjë në pishinë? Për ta zbuluar këtë, lexoni historinë.