Të reja dhe evente

Ditenetet e Librit

Ne datat 16-20 maj 2018, ne ambientet e Muzeut Historik Kombetar, Botimet Living ishte pjese e aktivitetit "Ditenetet e librit", nje festival nderkombetar i cili meton te...

më shumë
Qendra Tregtare Galeria

Me rastin e 20 vjetorit te Galerise ETC, Botimet Living ju sjellin kendin e librave ne nje aktivitet gjitheperfshires. Ju presin ne ambientet e ETC-se ne datat 22-23 Pril...

më shumë
Klubi i Librit Living

A keni menduar ndonjehere te ndani me te tjere mendimet dhe pershtypjet tuaja mbi nje liber? Botimet Living organizuan Klubin e Librit Living ne date 30 shtator 2016. Te ...

më shumë

Botimet Living

Botimet Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

Botimet Living e nisi veprimtarinë në nëntor 2014. Qëllimi i saj është të qënët sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit, duke i ofruar letërsinë më të mirë.

më shumë

Titujt e funditPaçinko Historia rrallehere tregohet zemergjere. Ne kete sage epike qe rrjedh ne kater breza, shkrimtarja Mi... më shumë
Diplomat me pahir “Diplomat me pahir” eshte nje veper ne te cilen jo vetem pasqyrohet politika e jashtme dhe histo... më shumë
Zonjat e para Nje shikim i imtesishem ne jeten e zonjave te para te Amerikes moderne, qe nga Xheki Kenedi, Nensi R... më shumë