Blog

Kur fryma bëhet ajër

K ur dr. Pol Kalanithi i dergoi shokut te ngushte nje imejl ku i shkruante se sapo kishte mesuar se vuante nga nje semundje e pasherueshme, nder te tjera, i tha: "Lajmi i...

më shumë

Botimet Living

Botimet Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

Botimet Living e nisi veprimtarinë në nëntor 2014. Qëllimi i saj është të qënët sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit, duke i ofruar letërsinë më të mirë.

më shumë

Titujt e funditPaçinko Historia rrallehere tregohet zemergjere. Ne kete sage epike qe rrjedh ne kater breza, shkrimtarja Mi... më shumë
Diplomat me pahir “Diplomat me pahir” eshte nje veper ne te cilen jo vetem pasqyrohet politika e jashtme dhe histo... më shumë
Zonjat e para Nje shikim i imtesishem ne jeten e zonjave te para te Amerikes moderne, qe nga Xheki Kenedi, Nensi R... më shumë