Blog

Bisedë me Daniel Silva

Daniel Silva, shkrimtari amerikan, i cili se fundmi eshte shpallur si autori me i mire i librave me tematike spiunazhi i diteve te sotme. Ai u be i njohur per publikun sh...

më shumë

Botimet Living

Botimet Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

Botimet Living e nisi veprimtarinë në nëntor 2014. Qëllimi i saj është të qënët sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit, duke i ofruar letërsinë më të mirë.

më shumë

Titujt e funditPaçinko Historia rrallehere tregohet zemergjere. Ne kete sage epike qe rrjedh ne kater breza, shkrimtarja Mi... më shumë
Diplomat me pahir “Diplomat me pahir” eshte nje veper ne te cilen jo vetem pasqyrohet politika e jashtme dhe histo... më shumë
Zonjat e para Nje shikim i imtesishem ne jeten e zonjave te para te Amerikes moderne, qe nga Xheki Kenedi, Nensi R... më shumë