Botimet Living

Botimet Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

Botimet Living e nisi veprimtarinë në nëntor 2014. Qëllimi i saj është të qënët sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit, duke i ofruar letërsinë më të mirë.

më shumë

Të reja dhe eventePanairi i Librit, “Tirana 2019” Botimet Living ishin edhe kete vit pjese e panairit te 22-te te librit... më shumë
Botimet Living dhurojnë 150 libra për universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës Botimet Living dhurojne 150 libra per studentet e universitetit “Ale... më shumë
Botimet Living dhurojnë plot 90 libra për lexuesit e vegjël të shkollës “Naim Frashëri” Botimet Living e nisen kete dite te bukur tetori duke dhuruar 90 libra... më shumë