Panairi i Librit “Tirana 2017”Në datat 15 – 19 Nëntor 2017 zhvillohet eventi më i madh i librit në Shqipëri. Panairi i Librit është një ngjarje e rëndësishme kulturore për adhuruesit e librave ku marrin pjesë rreth 87 shtëpi botuese.
Botimet Living ju presin në katin e dytë të Pallatit të Kongreseve në stendën e Botimeve Living. Daniel Silva vjen me romanin e ri “Çështja Karavaxho”. Në këtë panair, do të prezantoheni dhe me një sërë titujt bestseller si “Amelia, vajza që nuk do të ekzistonte”, “Pas dyerve të mbyllura”, “Shantaram”, “Fustani i nuses” etj. Të gjithë adhuruesit e librave do të mund të marrin romanet e tyre të preferuar nga Living me -20% zbritje. Shihemi në panair!