Masha dhe ariu: Dhuratë nga qielli


Autori:
Botimet Living
Zhanri:
Fëmijë
Çmimi:
300 lekë, (2.5 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living sjellin një tjetër libër me personazhet e preferuar të fëmijëve, Masha dhe ariu.

Një ditë prej ditësh, Masha gjen një vezë misterioze në oborrin e ariut dhe vendos të kujdeset për të. Kush do ta ngrohë vezën? Çfarë do të dalë prej saj? Mësojini këto duke lexuar këtë tregim të jashtëzakonshëm.
Aventurat e çmendura të Mashës çamarroke dhe të ariut të duruar, do t’ju bëjnë të qeshni me lot.