Masha dhe Ariu: Takimi I parë


Autori:
Botimet Living
Zhanri:
Letërsi për fëmijë
Çmimi:
300 lekë, (2.45 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin “Masha dhe Ariu: Takimi i parë”.

Masha është një mistrece e vërtetë! Një ditë të bukur, ajo shkon te shtëpia e këndshme e ariut dhe kthen përmbys gjithçka.
A mund të jetë ky fillimi i një miqësie të jashtëzakonshme?
Zbulojeni duke lexuar këtë tregim magjepsës.