Masha dhe Ariu, Udhëtoni me lojëra


Autori:
Botimet Living
Zhanri:
Fëmijë
Çmimi:
700 lekë, (5.68 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin për fëmijë “Masha dhe Ariu, Udhëtoni me lojëra”.

Udhëtoni me lojëra në shoqërinë e Mashës dhe të ariut: një kënaqësi e papërsëritshme! Edhe nëse jeni duke shkuar me pushime, te një mik apo duke bërë një shëtitje, librin mund ta merrni gjithmonë me vete! Në të, do të gjeni shumë ushtrime interesante dhe lojëra me heronjtë tuaj të preferuar. Me Mashën dhe ariun, nuk do të mërziteni kurrë!