Masha dhe ariu: Dita e reçelit


Autori:
Botimet Living
Zhanri:
Fëmijë
Çmimi:
300 lekë, (2 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living sjellin një tjetër libër me personazhet e preferuar të fëmijëve, Masha dhe ariu.

“Dita e reçelit” – lexo dhe argëtohu me figura ngjitëse. Zbulo aventurat e reja të heronjve të tu të dashur.