Mënyra e lehtë për të lënë duhanin pa shtuar në peshë


Autori:
Allen Carr
Zhanri:
Shëndet / Mirëqënie / Vetëndihmë
Çmimi:
1200 lekë, (9.27 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living sjellin metodën më të Sukseshme të ҫdo kohe për të ndaluar pirjen e duhanit nga Allen Carr.

I përkthyer në 50 shtete dhe me mbi 14 million kopje të shitura “Mënyra më e lehtë për të lënë duhanin” ka ndihmuar miliona duhanpirës nga e gjithë bota për ta lënë atë në çast, në një mënyrë fare të lehtë, dhe përgjithmonë si duhanpirësit e rregullt dhe ata të rastësishëm, pa marrë parasysh se sa kohë keni qe pini duhan dhe ajo që është më e rëndësishme pa shtuar në peshë.

Lexoni “Mënyra më e lehtë për të lënë duhanin” dhe bëhuni një ish duhanxhi i lumtur për pjesën tjetër të jetës ashtu si shumë personazhe të njohur në botë të cilët kanë lënë duhanin me këtë metode, bashkë me redaktoren dhe përkthyesin e librit tonë.

Bashkë me librin edhe një CD dhuratë.

Jepini vetes mundësinë për të shpëtuar nga duhani sot. – The Sun

Lejoni Allen Carr t’ju ndihmojë ti shpëtoni lehtësisht. – The Observer

Allen Carr zhbën mitin se lënia e duhanit është e vështirë. – The Times

Menjëherë unë u ҫlirova nga varësia ime. Mendoj që nuk është thjeshtë e lehtë por ndjen kënaqësi duke e lënë atë. – Sir Anthony Hopkins

Ky djalosh është i shkëlqyer… Dhe unë nuk kam pirë duhan që prej 1 viti e gjysëm – Ashton Kutcher

Kushdo që e lexon këtë libër ndalon. Kështu që unë ndalova dhe jam shumë e kënaqur që e lashë – Ellen DeGeneres

Libri më i mirë vet-ndihmues që është shkruar ndonjëherë – Lisa Maxwell

Unë ndalova duhanin falë librit të Allen Carr. Nuk kam pirë më kurrë cigare dhe as nuk e kam menduar. Së bashku me librin është edhe një CD që ju vjen në ndihmë. – Gabriel Garko

Funksionoi vërtet për mua dhe për 20 miqtë e mi. Seriozisht. – Jason Mraz