Simboli i mrekullisë


Autori:
Merita Cake
Zhanri:
Shëndet / Mirëqënie / Vetëndihmë
Çmimi:
1200 lekë, ( €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

“Ka ZGJIDHJE për çdo ÇËSHTJE, nëse ne jemi GATI për këtë.”

Një nga teknikat që ajo përdor dhe që vepron në thellësi,

si individualisht, ashtu edhe në grup, është teknika e familjes sistemike: përfaqësimi, sipas Bert Hellingerit, sjell hierarki dhe rend tek individi dhe në familje, dhe pastron deri në 14 breza pas në trungun familjar.