Humb në peshë tani


Autori:
Allen Carr
Zhanri:
Shëndet / Mirëqënie / Vetëndihmë
Çmimi:
1200 lekë, (9.27 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Nga autori i librit vetëndihmues më të shitur në të gjithë botën, "Mënyra e lehtë për të lënë duhanin" ALLEN CARR

Botimet Living sjellin metodën më të Sukseshme për të humbur peshë në ҫdo kohë nga botuesi Allan Carr, me mbi 14 milionë kopje të shitura në mbarë botën.

I përkthyer në mbi 50 gjuhë “Humb peshë tani” është një formë e re, një mënyrë për të mbajtur në kontroll atë që ju hani.

Me anë të kësaj metode ju: Hani nga ushqimet tuaja të preferuara sa të doni, kur të doni dhe sa herë të doni dhe do të keni peshën e duhur, pa mbajtur dietë, pa u ushtruar në palestër, pa përdorur forcën e vullnetit dhe pa u ndier të privuar.

E keni të vështirë ta besoni? Lexoni këtë libër.

Lexo Online

Jam plot energji si pasojë e një ndjesie të re për lirinë. – The Independent

Një qasje e ndryshme! Një sukses mahnitës. – The Sun

Gjenialiteti i tij ka të bëjë me eleminimin e varësisë psiologjike. – Sunday Times

Një metodë efikase dhe origjinale – London Evening Standard

Metoda e Allen Carr është totalisht unik – GQ Magazine

Për herë të parë në jetë, ndihem e lirë – Women’s Journal