Lexojini njerëzit si një libër


Autori:
Patrick King
Zhanri:
Shëndet / Mirëqënie / Vetëndihmë
Çmimi:
1200 lekë, ( €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Lexojini njerëzit me sy deshifroni gjuhën e trupit

Dalloni gënjeshtarët

Kuptoni natyrën njerëzore

A është e mundur t’i analizosh njerëzit pa folur me ta? Po!

Mësoni se si të bëheni një lexues i mendjes, që të krijoni marrëdhënie më të sigurta. Mësoni se si të hyni në mendjen e të tjerëve pa e kuptuar ata.“Lexojini njerëzit si një libër” nuk është si të gjithë librat e tjerë që flasin për gjuhën e trupit. Ai përqendrohet tek të kuptuarit e psikologjisë dhe natyrës njerëzore. Ne jemi ata që jemi si rrjedhojë e përvojave dhe të shkuarës sonë.

Hidhni një sy brenda vetes dhe të tjerëve. Kuptoni sinjalet e qarta që dërgoni dhe rrisni inteligjencën tuaj emocionale.

Patrick king është një autor i njohur në mbarë botën dhe mentor për aftësitë sociale. Librat e tij bazohen në studime shkencore, përvojë akademike, trajnime të shumta dhe përvoja jete.