5 Gjuhët e Dashurisë


Autori:
Gary Chapman
Zhanri:
Shëndet / Mirëqënie / Vetëndihmë
Çmimi:
1200 lekë, (9.27 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Ide të thjeshta për një dashuri të përjetshme...

Shumë stres dhe pak dashuri! Kjo është përditshmëria jonë, rutina jonë ndaj ndaloni pak dhe reflektoni….

Sa pak thoni “TË DUA”, sa rrallë e dëgjoni “TË DUA”!

Botimet Living sjellin “5 gjuhët e dashurisë”‎, një libër me ide praktike për një dashuri të përjetshme.

Mbi 10 milion kopje të shitura që do ju përfshijnë dhe ju në uraganin e ëmbël të dashurisë! Pa truke, pa psikanalizë, pa receta të mërzitshme, metoda e Geri Chapman do ju ndihmoj që thjesht me fjalët tuaja dhe të njeriut të zemrës të rizbuloni fjalën më të bukur në botë!

Dhurata ideale për ditën e dashurisë. Thuaj “TË DUA” me Botimet Living…

Miliona çifte kanë dëshmuar se si martesat e tyre janë transformuar pasi kanë mësuar të përdorin pesë gjuhët e dashurisë. Teksa zbuloni gjuhën tuaj të dashurisë, por edhe atë të bashkëshortit/es suaj, do ta kuptoni më mirë veten dhe do të keni një avantazh të çmuar gjatë kërkimit të dashurisë që zgjat për gjithë jetën.

Gary Chapman është autori i serive të librave më të shitur “Pesë gjuhët e dashurisë”, si edhe drejtori i “Marriage and family life consultants, Inc”. Ai udhëton nëpër botë duke organizuar sminare dhe programi i tij radiofonik transmetohet në më shumë se 400 stacione. Për më shumë informacione, vizitoni 5lovelanguages.com.