Botimet Living

Botimet Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

Botimet Living e nisi veprimtarinë në nëntor 2014. Qëllimi i saj është të qënët sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit, duke i ofruar letërsinë më të mirë.

më shumë

Të reja dhe eventeDitenetet e Librit Ne datat 16-20 maj 2018, ne ambientet e Muzeut Historik Kombetar, Boti... më shumë
Qendra Tregtare Galeria Me rastin e 20 vjetorit te Galerise ETC, Botimet Living ju sjellin ken... më shumë
Panairi i Librit “Tirana 2017” Ne datat 15 - 19 Nentor 2017 zhvillohet eventi me i madh i librit ne S... më shumë