Blog

Kur fryma bëhet ajër

K ur dr. Pol Kalanithi i dergoi shokut te ngushte nje imejl ku i shkruante se sapo kishte mesuar se vuante nga nje semundje e pasherueshme, nder te tjera, i tha: "Lajmi i...

më shumë
Bisedë me Daniel Silva

Daniel Silva, shkrimtari amerikan, i cili se fundmi eshte shpallur si autori me i mire i librave me tematike spiunazhi i diteve te sotme. Ai u be i njohur per publikun sh...

më shumë

Botimet Living

Botimet Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

Botimet Living e nisi veprimtarinë në nëntor 2014. Qëllimi i saj është të qënët sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit, duke i ofruar letërsinë më të mirë.

më shumë

Titujt e funditNjë vit jetë si danezët Pasi i jepet mundesia per te jetuar ne rajonin e Jutlandit, gazetarja dhe anglezja tipike Helen Russ... më shumë
Kur fryma bëhet ajër Nje mjek, semundja e tij dhe kuptimi i vertete i jetes… Nje mesim i vyer per jeten ...megjit... më shumë
Fuqia e mendimeve Po sikur te mund ta ndryshonit jeten tuaj, sikur te kishit fuqine dhe te beheshit sundimtari i mbret... më shumë