Të reja dhe evente

Ditenetet e Librit

Ne datat 16-20 maj 2018, ne ambientet e Muzeut Historik Kombetar, Botimet Living ishte pjese e aktivitetit "Ditenetet e librit", nje festival nderkombetar i cili meton te...

më shumë
Qendra Tregtare Galeria

Me rastin e 20 vjetorit te Galerise ETC, Botimet Living ju sjellin kendin e librave ne nje aktivitet gjitheperfshires. Ju presin ne ambientet e ETC-se ne datat 22-23 Pril...

më shumë
Klubi i Librit Living

A keni menduar ndonjehere te ndani me te tjere mendimet dhe pershtypjet tuaja mbi nje liber? Botimet Living organizuan Klubin e Librit Living ne date 30 shtator 2016. Te ...

më shumë

Botimet Living

Botimet Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

Botimet Living e nisi veprimtarinë në nëntor 2014. Qëllimi i saj është të qënët sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit, duke i ofruar letërsinë më të mirë.

më shumë

Titujt e funditShkolla e rrugës "Nje rrefim i fuqishem per dashurine dhe dhunen, per forcen qe mbart lidhja e gjakut dhe fuqia e ima... më shumë
Ora e zezë Ish-pjesetari i grupit mafioz te drejtuar nga Xhon Goti dhe i familjes Gambino, Xhon Alite, rrefen h... më shumë
Pushteti i të heshturve Libri qe nxiti revolucionin e te heshturve Te pakten nje e treta e njerezve qe njohim, jane intro... më shumë