VITIN TJETËR NË HAVANË


Autori:
Chanel Cleeton
Zhanri:
Uncategorised
Çmimi:
1300 lekë, (11,12 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin “VITIN TJETËR NË HAVANË”.

Dashuria është e vështirë dhe ndonjëherë të thyen zemrën, ama ia vlen gjithmonë ta provosh.Pas ndarjes nga jeta të gjyshes së saj të dashur, një vajzë kubanoamerikane niset për në Havanë, ku zbulon rrënjët e identitetit të saj dhe nxjerr në dritë një sekret të familjes që nga koha e revolucionit kuban. Havanë 1958: bija e një baroni heqeri, nëntëmbëdhjetëvjeçarja Elisa Perez është pjesë e shoqërisë së lartë, ku jeton e sigurt nga trazirat politike të vendit… derisa bie në dashuri me një revolucionar pasionant. Majami 2017: gazetarja Marisol Ferrera është rritur duke dëgjuar historitë romantike të Kubës nga gjyshja e saj, Elisa, e cila kishte qenë e detyruar të arratisej nga vendi gjatë revolucionit. Para se të vdesë, Elisa i lë amanet Marisolit që t’ia hedhë hirin në vendlindjen e saj, në Havanë, me premtimin se vendin e duhur Marisoli do ta kuptojë vetë kur të jetë atje. Me të mbërritur në Havanë, Marisoli përballet me kontrastin mes bukurisë tropikale e të pakohë të Kubës dhe klimës së rrezikshme politike. Teksa hedh çdo ditë e më shumë dritë në historinë e familjes, edhe ajo vetë tërhiqet nga një djalë që gjithashtu ka të fshehtat e tij…