Vera para luftës


Autori:
Helen Simonson
Zhanri:
Romane historikë
Çmimi:
1400 lekë, ( €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Një histori që të merNjë histori që të merr frr frymën,ymën, ku ngjarjet zhvillohen në pragku ngjarjet zhvillohen në prag të Ltë Lufuftës së Dytë Botërore.tës së Dytë Botërore. Një nga librat më të bukur të vitita librat më të bukur të vitit ngnga Wa Washington Pashington Post dhe NPRost dhe NPR. Saseksi Lindor 1914. Është një fundvere e shkurtër, gjatë së cilës të gjithë pajtohen që koha nuk ka qenë kurrë më e mbarë në Angli. Hju Grejnxhi sapo ka përfunduar studimet për mjekësi dhe ka shkuar të kalojë pushimet e erës tek tetoja, e cila jeton në qytetin idilik bregdetar të Rajit. Bashkëshorti i saj është një zyrtar i lartë I Ministrisë së Punëve të Jashtme, i cili e siguron se lufta nuk do të arrijë deri në Angli. Mirëpo. Agata ka shqetësime më të mëdha: ajo sapo ka rrezikuar reputacionin e fituar me aq mund, për të ndihmuar një vajzë të re të punësohet si mësuese latinishteje në qytetin e tyre. Kur Beatrisë Nashi njihet me bukuritë përrallore të peizazhit të Saseksit dhe me nuancat mbresëlënëse ë banorëve të tij, asaj vere thuajse të përsosur i vjen fundi… Sado që askush nuk do ta pranojë, e pashmangshmja do të ndodhë. Nuk kalon shumë dhe lufta vë në provë durimin, traditat dhe çdo gjë tjetër që e karakterizon qytetin.