Gjurmët e shëronjëses


Autori:
Sabine Ebert
Zhanri:
Romane historikë
Çmimi:
1300 lekë, (10.52 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin “Gjurmët e shëronjëses” nga Sabine Ebert.

Saksoni, viti 1173
Gjeshtare Marta dhe i shoqi, Kristiani, mund të ishin të lumtur e të kënaqur, por ja që u vjen një lajm i keq: Randolfi, armiku më i madh i Kristianit, është kthyer nga Toka e Shenjtë.
Dhe jo vetëm kaq: një ditë ia beh në fshat ai mjeku fanatik, që i kishte halë në sy prej kohësh Martën dhe aftësinë e saj për të shëruar njerëzit. Me kënaqësinë më të madhe, ai gjuan rastin për ta denoncuar gjeshtaren. Kristiani do ta çojë në një vend të sigurt të shoqen, por nuk arrin: Marta duhet të japë llogari për shtrigani para një gjyqi kishtar…
Ndërkohë, një ndjenjë e zjarrtë dashurie duket se ka hedhur rrënjë thellë në zemrën e gruas së markezit Oto, Hedvigut, dhe kunatit të saj kavalier, Ditrihut. Si do të shkojë historia e tyre e dashurisë?
“Gjurmët e shëronjëses” është vëllimi i dytë i sagës së shëronjëses.