Dëshmitarja e fundit


Autori:
Cristina Gregorin
Zhanri:
Romane historikë
Çmimi:
1300 lekë, (10.6 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin “Dëshmitarja e fundit” nga Cristina Gregorin.

Fjalët e fundit të një njeriu në shtratin e vdekjes… Të thjeshta në dukje, ato mund të shkatërrojnë një jetë të ngritur me mund ndër vite.
Megjithatë, shumë pyetje kanë mbetur pezull prej kohësh dhe Françeska duhet të kthehet në vendlindje, në Trieste, për të kujtuar diçka që është përpjekur gjithmonë ta harrojë. Përse?
Një e shkuar e errët gjatë Luftës së Dytë Botërore, të rinj që kanë qenë pjesë e Rezistencës Italiane dhe e kanë mësuar Françeskën të mos i besojë askujt në këtë jetë. Por të luftosh deri në fund për idealin, do të thotë të bësh zgjedhje që të ndryshojnë të ardhmen, zgjedhje që e kanë një çmim, zgjedhje që fshehin sekrete, për të cilat nuk duhet të ketë dëshmitarë…
Tani, dikush e thërret të kujtojë. Tani, një histori e largët ka ardhur shumë pranë.

Një rrëfim intensiv dhe i detajuar, që duket sikur është shkëputur nga një faqe pak e njohur e Luftës së Dytë Botërore; një histori për përgjegjësitë personale, për fuqinë e sekreteve dhe për rëndësinë e së kaluarës, që të arrijmë të kuptojmë se kush jemi në të vërtetë.