Eleonorë Olifenti është shumë mirë


Autori:
Gail Honeyman
Zhanri:
Romancë
Çmimi:
1300 lekë, (10.5 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin “Eleonorë Olifenti është shumë mirë” nga Gail Honeyman.

Eleonorë Olifenti bën një jetë të thjeshtë në dukje. Ajo vesh të njëjtat rroba, ha të njëjtat ushqime çdo drekë dhe blen dy shishe vodkë çdo fundjavë. Është e kënaqur dhe nuk i mungon asgjë nga ato që ka planifikuar të ketë. Vetëm se, me raste… i mungon gjithçka.
Një gjest i thjeshtë mirësjelljeje, shemb muret që Eleonora ka ngritur prej kohësh rreth vetes. Tani duhet të mësojë të mbijetojë në një botë ku gjithçka duket se merret për e mirëqenë. Ndërkohë, i duhet kurajë për t’u përballur me hijet e errëta të së shkuarës, të cilat është munduar t’i shmangë gjithë jetën.
Ndryshimi mund të jetë i mirë, por edhe i keq. Apo mos ndoshta çdo ndryshim është shumë më tepër sesa thjesht… i mirë?
Një histori që na mëson se ç’është e aftë të bëjë ose të mos bëjë qenia njerëzore