Personale


Autori:
Lee Child
Zhanri:
Mister & Thriller
Çmimi:
1400 lekë, (12.20 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Ti mund të ikësh nga ushtria, por nuk ikën ushtria nga ti. Jo gjithmonë. Jo përfundimisht… Dikush ka tentuar të vrasë presidentin francez. Sa snajperë mund të qëllojnë nga një kilometër e treqind metra? Xhon Koti, ish-snajper i Ushtrisë Amerikane, është një prej tyre. Pas pesëmbëdhjetë vjetësh burg, më në fund del dhe… papritmas cenohet siguria e një samiti të G8-s, i mbushur me liderë botërorë. Nëse dikush mund ta ndalojë Kotin, është ai që e ka bërë edhe më parë: Xhek Riçëri, më i miri i më të mirëve. Megjithëse Riçëri preferon të punojë vetëm, me të bashkohet edhe një analiste e Departamentit të Shtetit Amerikan. Së bashku përshkojnë një rrugëtim të ashpër, qëndrojnë në kryqëzime të dyfishta dhe përballen me banditë, pa pasur përforcime. Rreziku nuk ka qenë kurrë më i madh… Sepse këtë herë… është personale.