La bella vita


Autori:
Martina Cole
Zhanri:
Mister / Fantazi / Thriller
Çmimi:
1300 lekë, (10.04 €)

Botimet Living prezantojnë librin më të ri “La bella vita” nga autorja Martina Cole.

Një roman fenomenal nga mbretëresha e dramës kriminalistike, Martina Cole.

Gangsteri me nam, Kain Morani, e donte Xheni Rajlin siç nuk kishte dashur askënd dhe asgjë tjetër në jetë, sepse ajo nuk ishte një vajzë si gjithë të tjerat, por… kishte një problem: ai nuk ishte një burrë i lirë dhe fjalët e gruas së tij “derisa vdekja të na ndajë”, nuk kishin dalë më kot nga goja e saj. Kur Kaini dënohet me 25 vjet burg, Xheni vendos ta presë, madje duke e zëvendësuar në drejtimin e bizneseve të tij të paligjshme. Së bashku, ata do të ëndërrojnë ta jetojnë sërish jetën e bukur që të ofrojnë paratë pa fund nga biznesi i drogës. Por telashet e tyre nuk kanë të sosur. Xheni dhe Kaini do të marrin mësimin më të rëndë në jetë: NËSE DO TË JETOSH JETËN E BUKUR,DUHET TA PAGUASH SHTRENJTË!