Friend Request


Autori:
Laura Marshall
Zhanri:
Mister / Fantazi / Thriller
Çmimi:
1200 lekë, (10 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin “Friend Request: kërkesë për miqësi” nga autorja Laura Marshall, i konsideruar si trilleri më i bukur i vitit.

Maria Ueston do të bëhet shoqe me mua…

Ndoshta ky ka qenë gjithmonë problemi: Maria donte që të ishim shoqe, por unë e zhgënjeva. Ajo ngjarje më ka shoqëruar gjatë gjithë jetës sime si e rritur. Sado që jam përpjekur ta harroja, pavetëdija ime e ka ruajtur në një skutë të thellë.

Maria Ueston do të bëhet shoqe me mua…

…por ajo ka më shumë se njëzet e pesë vjet që ka vdekur.

“Kërkesë për miqësi” është romani që do t’ju mbërthejë që në faqen e parë dhe do t’ju lërë pa frymë deri në të fundit.