Greenlights – Arti i të vrapuarit në dishezë


Autori:
Matthew McConaughey
Zhanri:
Biografi / Autobiografi / Kujtime
Çmimi:
1400 lekë, (11.6 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin “Greenlights: Arti i të vrapuarit në dishezë” nga Matthew McConaughey

Xhungla meriton respect.
ÇFARË BESOJ UNË?
Unë besoj se më shumë na vlen të përpiqemi të zbulojmë një formulë për shpëtimin e botës, sesa të merremi me zgjidhjen e një problemi matematikor. Mendoj se në shkollë duhet të mësojmë se si të shpëtojmë prapanicën. Mendoj se duhet të frymëzohemi nga lëvizje, si: “Greenpeace”, “Human Rights”, “Anti-Nuclear” etj.
Une besoj ende ne dashuri dhe ne harmoni.
Bota është një lagje e madhe, me kopshte ku të gjithë ne banorët jemi fqinjë të mire.

Një nga librat më të mirë të vitit
-The Guardian
Ky libër na fton të përballemi me mësimet e jetës, ashtu si vetë autori i tij dhe të besojmë që nuk ka rëndësi të fitojmë, por të kuptojmë.
-Mark Manson