Vitet e pafajësisë


Autori:
Elisabeth Jane Howard
Zhanri:
Romancë
Çmimi:
1300 lekë, (10.04 €)
Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Është një botë tjetër, një kohë tjetër... Është koha e Kazaletëve…

Në Anglinë e gjendur mes trazirave, me luftën vetëm një hap larg, familja Kazalet do të kalojë “Vitet e pafajësisë”, që do të hapin edhe siparin e kësaj sage të mrekullueshme. Një parabolë për dhembjen e humbjes së pafajësisë, për të kaluar më pas në botën e mashtrimit të madh. Një prozë që na kujton stilin e pagabueshëm të Tomas Manit dhe Virxhinia Ullfit.